Sorteer op

Originele tashangers en orginele sleutelhangers vind je bij Kawaii Accessories 

Op zoek naar een leuke tashanger of kawaii sleutelhanger? Bij Kawaii Accessories hebben we originele tashangers en leuke sleutelhangers met en zonder pompons versiert met Swarovski® kristallen. De kawaii tashangers en originele sleutelhangers zijn er in de zelf samengestelde thema's genaamd: Unicorn CrushBunny HopHello Kitty BlushPanda PandaPenguin Love en Sweet Tooth.  

Leuke tashangers en leuke sleutelhangers (voor kawaii fans & lovers, voor iedereen)

Onze leuke tashangers en kawaii sleutelhangers zijn er met een zachte roze pompon. Deze pompon tashangers en pompon sleutelhangers zijn met de handgemaakt en versiert met leuke figuurtjes zoals unicorns, pinguïns, snoepgoed, bunny's, Hello Kitty™ en panda's versiert met Swarovski™ kristallen ogen en wangetjes. Aan de pompon sleutelhangers hangen roze Swarovski™ kristal kralen en een pastelroze tassel. 

Is een pompon iets teveel van het goede, genoeg keuze in kawaii sleutelhangers met alleen een leuk figuurtje, net zo leuk! Zoals een Hello Kitty sleutelhanger versiert met 18 Swarovski kristallen.  Of een Bunny tashanger of unicorn sleutelhanger met een piep geluidje! Of een macaron tashanger met een geheim vakje om iets in te bewaren. Of ben je gewoon een pandafan of pinguÏn fan? Ook hebben we handige ID card houders als tashanger of sleutelhanger in Hello Kitty, unicorn of panda style. Of leuke portemonnees met een sleutelhanger eraan gemaakt!

Kies uit verschillende thema's zoalsUnicorn CrushBunny HopHello Kitty BlushPanda PandaPenguin Love en Sweet Tooth.

Een kawaii tashanger of kawaii sleutelhanger is een perfect cadeau

Hoe leuk is een kawaii tashanger of kawaii sleutelhanger?! Een perfect cadeau om te geven maar ook een uniek cadeau om te krijgen. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een Valentijn cadeau omdat je iemand lief vind of om jezelf te trakteren, kijk lekker rond! 

Er zijn zes thema's waaruit je kan kiezen, hiermee kan je jouw favoriete tashanger of sleutelhanger kiezen: unicorn tashanger of unicorn sleutelhanger, bunny sleutelhanger, hello kitty sleutelhanger, panda sleutelhanger, pinguÏn sleutelhanger of een snoep sleutelhanger.  

Bestel jouw tashanger of sleutelhanger makkelijk online bij Kawaii-accessories.nl.

Join the fun!

© 2018 - 2024 Kawaii Accessories | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel